COOL :Kini Facebook membuka tawaran pekerjaan ~ Bila Han Bercerita

Friday, 15 June 2012

COOL :Kini Facebook membuka tawaran pekerjaan



Hello everyone,aku baru je perasan benda ni,tapi tak tahu la kalau korang da tahu lame saje nak cite,kalau korang nak tahu senang je.tengok bawah sekali kat facebook,korang akan jumpa benda neh


banyak untung woo keje dengan facebook,sebelum aku tunjuk apa kelebihannya,jom kita tengok dulu apa kerja yang ditawarkan



erm,kebanyakannya berkaitan komputer dan programming,untung la dorang da ramai pekerja facebook jadi jutawan,,tak caya baca entri aku sebelum ni kat SINI,,tapi keje jadi lap tingkap ke tukang sapu taktau la boleh tak apply.ngehehe.gurau tu.

Okay sekarang kita tengok pulak kelebihan keje kat tempat awesome ni,korang mesti terkejut,tak pernah lagi aku dengar ada syarikat yang akan berikan infrastruktur yang awesome dan serba serbi lengkap camni


awesome tak?

KELEBIHAN BEKERJA DI FACEBOOK
  1. Dapat 4 bulan cuti GAJI JALAN,yuran tadika serta 4ribu dollar bila dapat kelahiran baru
  2. makanan PERCUMA dan SNEK UNLIMITED
  3. Kesihatan 100% dibiyai oleh facebook.bukan klinik gigi je dia tanggung,isteri nak bersalin pon free
  4. 21 hari cuti GAJI JALAN
  5. makan pagi,petang,malam adalah PERCUMA dan disajikan oleh CHEF yang berkelulusan
  6. ada tempat rehat seperti fitness dan kerja santai

so macamne?korang ada tak boss sebaik ini?hehe..gurau je.bijak betul mark zuckerberg buat network sampai kaya camni.huh.aku buat entri ni pon macam nak tercungap2.hehe..untuk info lanjut,korang lawat je kat website ni >>  https://www.facebook.com/careers
Share:

0 comments:

Post a Comment

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...