Inilah Pengilap Kereta (Car Wax) Paling Mahal Di Dunia ~ Bila Han Bercerita

Wednesday, 1 May 2013

Inilah Pengilap Kereta (Car Wax) Paling Mahal Di Dunia

Inilah Pengilap Kereta (Car Wax) Paling Mahal Di Dunia


Pengilap kereta (car wax) keluaran Mitchell & King yang dijual pada harga USD 97,060 telah menjadi car wax termahal yang pernah di jual di dunia.

Hanya untuk menampakkan kereta mereka dalam keadaan berkilat, beberapa orang sanggup mengeluarkan belanja yang tinggi untuk membeli car wax berkenaan. Dalam rangka untuk memenuhi keperluan kliennya yang berduit, syarikat yang berasal dari Scotland ini, Mitchell & King telah melancarkan car wax versi terhad ini,

Produk yang dinamakan GRV Car Wax ini akan memberikan kilauan emas dan memberi perlindungan pada kenderaan selama tempoh 4 bulan. Bungkusan car wax ini juga dibuat dengan kemasan yang tinggi dengan diperbuat daripada Titanium terbaik yang dilapisi dengan emas 24 karat serta bertatahkan kristal Swarovski.

Seperti mana yang dikutip Born Rich, Mitchell & King sebagai pihak pengeluar tidak akan menjual produknya ini pada sebarangan orang. Mereka yang berminat untuk membeli perlu memohon terlebih dahulu dan pihak syarikat berhak untuk menolak permohonan pembelian yang telah diajukan.

Inilah Pengilap Kereta (Car Wax) Paling Mahal Di Dunia

sumber

Share:

0 comments:

Post a Comment

loading...

Spectacular Promotions

Blog Archive

Artikel Random

Artikel Lain

loading...