Awesome ke sadis ?? ~ Bila Han Bercerita

Friday, 1 June 2012

Awesome ke sadis ??

hey korang,aku pon tak pernah terfikir camni..2btg mancis diubah suai jadi roket dan terbang tanpa mesin,hanya gunakan lalat.hehe..benda ni bagi aku dosa la sebab seksa binatang.tapi ianya agak kreatif..ni tutorial menarik.aku cuma nak share.tapi kalau nak buat do with your own risk.dosa aku tak nak tanggung.hehe


haa.cmne?best ke?hehe.terbangggg

**tak baik seksa binatang
Share:

1 comment:

  1. macam ni pun boleh ke, nak tinggi lagi pakai pepatung la kot ye

    ReplyDelete

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...