Tips Untuk Meningkatkan Jumlah Sperma ~ Bila Han Bercerita

Saturday, 16 June 2012

Tips Untuk Meningkatkan Jumlah Sperma

Tips Untuk Meningkatkan Jumlah Sperma

Hello,jumpa info yang bagus ni masa blogwalking,korang semangat je baca.ngehehe.bukan main..jom tengok tipsnya apa.sebelum tu aku da penah buat entri untuk meningkatkan atau tambah air ni.haha.air apa.?? malas nak sebut baca tajuk la..haha..baca kat SINI,ataupon kalau korang nak tahu info seksual lebih lagi korang boleh tengok kat dalam list kategori blog ni. kat bawah iklan bahagian kanan.so jom,mari kita ikuti,maaf la sekiranya sesiapa yang baca ni bawah umur,ibubapa haruslah memantau anak2 mereka.aku tidak akan bertanggung jawab atas perkongsian ini dan aku anggap ianya benda atau tips yang harus dikongsi.dan ilmu itu harus dimiliki oleh setiap pasangan yang bakal/atau sudah berkahwin,mari kita ikuti



Asid Amino
Pastikan tubuh mendapat khasiat asid amino secukupnya.  Ia diyakini untuk meningkatkan cairan ejakulasi jika diambil secara teratur.  Antara asid amino itu termasuk : L-Arginine, L-Lysine dan L-Carnitine

Zink
Ia memang telah terbukti meningkatkan jumlah produksi sperma dan kemampuannya untuk bergerak spontan.  Jika diiringi dengan pengambilan asid amino, ia mampu meningkatkan jumlah sperma secara signifikan.

Senaman Kegel
Senaman Kegel membantu anda untuk 'tahan lama' ketika hubungan intim.  Selain itu, latihan ini juga membantu meningkatkan jumlah sperma.  Dikatakan latihan Kegel dapat membantu penis menegang.

Biji labu
Meski biji ini langsung tidak meningkatkan jumlah sperma, namun ia dipercayai menambah kesihatan prostat dan penghasilan testosteron.

sumber asal
Share:

0 comments:

Post a Comment

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...