Belkin WeMo Home Automation System Yang Super Duper Awesome ~ Bila Han Bercerita

Saturday, 15 September 2012

Belkin WeMo Home Automation System Yang Super Duper Awesome

Belkin WeMo Home Automation System Yang Super Duper Awesome


Okay.ini merupakan berita gembira buat pengguna iPhone..Bagi sesiapa yang memiliki iPhone,Wehome automation system yang diperkenalkan oleh Belkin.ianya merupakan alat yang akan memudahkan korang melakukan berbagai kerja..kerja apa tu ?rujuk gambar kat atas.,korang hanya perlu download app ini atau terus ke app store secara percuma dan beli Wemoswitch yang boleh disambungkan ke application ini.

Mesti korang belum jelas lagi dengan benda neh.dan untuk makluman semua.dengan adanya application serta Wemoswitch sambungan tersebut.korang dapat control barang2 perkakas kat rumah korang cam contoh lampu,mesin pembuat coffe,heater,iron,televisyen dan berbagai lagi benda dengan hanya suis di iphone.on/off kat phone je weh.osem kan..dan paling best ada banyak lagi kelebihan yang korang boleh dapat sebagai contoh Wemoswitch + motion akan berfungsi bila ada orang.ia bertindak sebagai ala2 alat pengimbas,bila ada orang lampu terbuka,bila takde.lampu tutup dan untuk penerangan selanjutnya korang boleh terus ke laman web dorang

http://www.belkin.com/wemo/

P/s :gua pon nak rembat benda ni tak lama lagi.haha.


Share:

0 comments:

Post a Comment

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...