COOL : Tips untuk mengetahui siapa yang selalu stalk facebook anda ~ Bila Han Bercerita

Sunday, 2 December 2012

COOL : Tips untuk mengetahui siapa yang selalu stalk facebook anda

COOL : Tips untuk mengetahui siapa yang selalu stalk facebook anda

Lack of update these days brah.hari ni aku nak share dengan korang siapa yang selalu skodeng facebook profile korang...kalau dulu friendster boleh la tahu..facebook boleh ke?ngehehe..ni ada tips..tipsnya refer diatas.

okay..ada org tak berapa faham tentang step no 5..korang tengok gambar kat bawah Han buat

Tips untuk mengetahui siapa yang selalu stalk facebook anda


yang ctrl + F adalah hasil carian korang..dan step nombor 5 tu adalah garisan kuning tu..senang je..contoh dia

http://facebook.com/12345567786 <<<<nombor2 ni korang tuka dengan nombor yang ada garisan kuning tu.LOL


P/s :aku pon tak tahu betul ke tak..orang buat..aku share je.sori sebab kena cover nombor tu..nanti ada gatal tangan nak type..jangan risau salah je 1 nombor..terus page not found.biar kabur2 biasa je.ngehehe..

Share:

2 comments:

  1. Replies
    1. hehe..tu la..ni pon tak tahu betul tak..orang share picture..kita buat tutorial sendiri.hehe

      Delete

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...