COOL !! Harry Potter Land dibina di Florida ~ Bila Han Bercerita

Tuesday, 24 April 2012

COOL !! Harry Potter Land dibina di Florida




Konsep taman teman Harry Potter

The Wizarding World of Harry Potter bakal dibuka musim bunga ini. Taman teman seluas 20 ekar ini terletak di Orlando Florida dan adalah sebahagian dari Universal Island of Adventure.Siapa yang selalu tengok cite Harry potter mesti tau camne sekolah dorang besar istana.memang awesome.jom usha























Fuh,sebenarnya banyak lagi gambar.sakit tengkuk nak upload semua.hehe..ingat nak buat copyright pada gambar,tapi banyak sangat,,kepada copypaster tu,thank baca dan singgah.diharap kopipes bagi la kredit ek.baru la aku sayang kat reader aku.haha.bye

P/s :sebenarnya ada banyak tempat menarik yang aku tak sempat masukkan.memang cool gila.korang ce search youtube.ada yg rakam.gambar2 kat dinding boleh cakap.tapi kawasan tu selalu sesak,ramai nak dtg kan.jadi kalau ada duit lebih.ajak la family singgah sini.nak ajak kawan2 blogger lain macam aku pon boleh sangat.hehe :)
Share:

2 comments:

  1. peahhh serius cool tempat nie!!da la sye minat cte nieh!!!aishhhhh!!!!!!!nak g r!!tp mesti mhal kan...ngeee

    ReplyDelete
  2. HAHA..takpe.sampai kat orlando,florida dapat jalan2.dia dalam taman tema.masuk rasanya price taman tema je kot.tapi memang awesome kan.hehe

    ReplyDelete

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...