Lagu Rasmi Hari Kemerdekaan Ciplak Lagu Kristian? ~ Bila Han Bercerita

Sunday, 5 August 2012

Lagu Rasmi Hari Kemerdekaan Ciplak Lagu Kristian?

Lagu Rasmi Hari Kemerdekaan Ciplak Lagu Kristian?

Hello semua,ok semua org tahu sekarang ni logo dan juga lagu kemerdekaan kita menjadi isu.sebelum tu aku nak bgtau,blog ni bukan lah memihak pada mana2 parti politik.aku tulis entri ini atas dasar sense of humor dan pendapat peribadi aku.sebelum tu betul ke lagu tema merdeka 55 ini ciplak lagu lain??okay.kita denga dulu kat bawah ni





so apa pendapat korang ?? sekadar pendapat peribadi aku la
1) kenapa banyak gila dislike??
2) kenapa lirik lagu semua berunsur politik,bukan patriotik ??(dah la ciplak) lolol.dan ni link asal lagu dia yang mengutuk pembangkang,tapi ditukar semula kerana tidak dipersetujui oleh PM kita.>LINK<
3)lirik lagu yang dijumpai >> "Janji sudah ditepati
Kini masa balas budi "..bagi br1m untuk balas budi vote bn?cenggitu ke?huhu.kalau salah mohon diperbetulkan..ada 2,3 videolagu tema kemerdekaan yang diupload dan mostly sume banyak yang dislike.kenapa?? TROLOL..fikir sendiri.. :)

P/s : aku tak memihak pada mana2 parti,cuma selagi aku waras,aku akan pilih parti yang dapat menjamin negara.LOL
Share:

0 comments:

Post a Comment

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...