Header Ads

COOL : SEJARAH ASAL-USUL PELBAGAI MEME



Seperti yang korang tahu.meme seperti trollface,forever alone,Fuu,yao ming dan macam2 lagi amat famous di internet sekarng ni.kalau dulu aku penah buat entri tentang siapa pengasas trollface.bagi siapa yang belum baca entri lama aku boleh baca kat SINI.,kali ni.siapa pengasas meme.jeng2 namanya Christopher Poole.Dengan karya meme dia yang menghiburkan boleh buat duit beb.kaya mamat neh.aku pon terhibur dengan kartun meme ni.haha.jom review sikit





bawah ni hadiah ntok siapa2 yang forever alone.kah3


sumber: pelbagai

loading...

2 comments:

  1. now i know ..hahahaha ...cool and weird too

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.sama la.baru jak tahu.keh3.sometime weird kadang2 cool.tapi best jugak.

      Delete

Powered by Blogger.