Info Seksual : Tips Pecah Dara Pengantin Malam Pertama ~ Bila Han Bercerita

Thursday, 13 November 2014

Info Seksual : Tips Pecah Dara Pengantin Malam Pertama

ENTRI INI KHAS BUAT INDIVIDU YANG BERUSIA 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA!!

Tips Pecah Dara Pengantin Malam Pertama, cara seks, cara jolok, cara main, cara jolok kemalauan, pecah dara, pengantin baru seks,


Sebagai pembuka tirai, malam pertama merupakan detik yg dinanti-nantikan, terutama pada pengantin lelaki. Namun, keghairahan ini mungkin tidak dikongsi bersama oleh pengantin perempuan.

Perasaan segan dan takut pada kesakitan pecah dara sering menyelubungi pengantin perempuan. Pengalaman malam pertama tidak semestinya sempurna.

Namun, dengan persediaan rapi dari segi mental dan fizikal, pasangan pengantin baru akan dapat menikmati persetubuhan pertama dengan penuh kepuasan.

Banyak pasangan pengantin tidak bersedia untuk persetubuhan malam pertama. Senggama sebaik-baiknya dilakukan dalam keadaan selesa dan tidak tertekan.

Jika suami atau isteri terlalu letih selepas sehari suntuk kesibukan dengan pelbagai upacara persandingan, maka pretasi dan kepuasan seks akan tergugat.

Dalam keadaan demikian, kenapa tidak rehat dahulu dan tunggu sehingga keesokannya untuk memecah dara.

Jika kedua-dua pengantin baru masih bertenaga, maka persetubuhan pertama boleh dimulakan.


  • Pastikan pintu bilik sudah terkunci dan para tetamu sudah meninggalkan rumah.
  • Sediakan pelincir persetubuhan sebagai standby bagi mengurangkan kesakitan isteri jika faraj kekeringan.

MERANGSANG ISTERI

Rangsangan yg mencukupi untuk isteri amat penting untuk persetubuhan malam pertama. Apabila isteri teransang, saluran faraj akan dibasahi cecair pelincir.

Ini penting untuk kemasukan zakar ke faraj dan mengurangkan kesakitan ketika pecah dara. Ransangan kepada isteri boleh dilakukan dengan menggunakkan jari untuk meraba bibir faraj dan kelentit.

Rabaan ini boleh dilakukan dengan lemah lembut supaya tidak menyakitkan isteri. Jangan cuba memasukkan jari ke dalam faraj pada peringkat ini.

Suami yg lebih adventurous boleh memberi oral seks kepada isteri dengan menguncup bibir faraj dan kelentit. Bibir dan lidah yg lembut sangat berkesan untuk merangsang pintu faraj isteri. Teruskan proses ini sehingga bukaan faraj isteri kebasahan.

MERANGSANG SUAMI

Pengantin Perempuan pula boleh meraba dan melancap zakar suami untuk merangsang suami. Biasanya, rangsangan visual dari badan bogel isteri sudah cukup untuk merangsang suami pada malam pertama.

Bagaimanapun, ada juga kemungkinan zakar suami tidak tegang pada malam pertama kerana nervous dan terlampau cemas. Jika itu berlaku, cubalah meraba zakar suami dan melancap untuk suami.

Si suami harus berhati-hati dan memberitahu si isteri untuk berhenti melancap zakar jika terasa ingin memancut. Jangan sampai pula terpancut sebelum persetubuhan dimulakan.

Tips Pecah Dara Pengantin Malam Pertama Tips Pecah Dara Pengantin Malam Pertama, cara nak pecah dara, cara nak jolok perempuan, cara buat seks, cara main perempuan,


JIMAK MALAM PERTAMA - POSISI SEKS

Mungkin kedengaran aneh, tetapi cara bersetubuh yg paling baik bagi malam pertama ialah posisi duduk berpelukan.

Posisi seks ini amat intim dan boleh mengurangkan kesakitan pengantin perempuan. Cara bersetubuh ini bermula dengan suami duduk di atas katil.

Isteri pula melutut duduk di atas paha suami sambil melutut. Dalam posisi seks ini, kedua-dua pasangan boleh berpelukan dan bercumbu-cumbuan.

Apabila bersedia, suami boleh mengangkat punggung isteri untuk menyarungkan lubang faraj ke zakar. Dengan perlahan lahan, si isteri boleh menekan bibir faraj ke atas zakar.

Kelebihan cara bersetubuh ini ialah si isteri dapat mengawal kemasukan zakar bagi mengurangkan kesakitan semasa pecah dara.

Pada masa sama, suami pula boleh menolak punggung isteri ke bawah untuk menggalakkan kemasukan.

Apabila selaput dara sudah pecah, si isteri masih dapat mengawal rentak dan tusukan zakar mengikut keselesaannya.

Demikianlah cara bersetubuh malam pertama. Banyak debaran, banyak penantian dan banyak yg mungkin tidak sempurna

Jangan khuatir, seperti mana skil yg lain, cara bersetubuh boleh diperbaiki dan diperlajari dari pengalaman. Nikmat dan kepuasan seks penting untuk kebahagiaan perkahwinan.

Semoga Tips ini memberi manfaat kepada mereka yg bergelar suami isteri terutamanya, bagi mereka yg baru sehaja mendirikan rumahtangga.

sumber


Share:

0 comments:

Post a Comment

loading...

Spectacular Promotions

Blog Archive

Artikel Random

Artikel Lain

loading...