GILA !! MAK NADIRAH @DIRANG TERIMA SMS UGUTAN PULA !! ~ Bila Han Bercerita

Tuesday, 13 March 2012

GILA !! MAK NADIRAH @DIRANG TERIMA SMS UGUTAN PULA !!

Hey guys,korang semua tahu berikutan kes nadirah@dirang,kanak-kanak yang berusia 5 tahun yang diculik dan dibakar.aku minta maaf aku tak buat entri tentang nadirah tu.sekarang topik ni sangat panas.so

straight to the point.tadi tengok tv3.nampak ni.aku ambik ni dari facebook,


so sekarang apa korang rasa kalau ditempat keluarga Nadirah ??sudah lah anak diculik,dibakar kini mak dia pula terima ugutan SMS.ibubapa diluar sila pantau anak anda,saya bukan pakar penasihat kita saling menasihati dan jadikan ini sebagai pengajaran.aku cuma nak meluahkn rasa kesal dan simpati atas apa yang berlaku sekarang ni.bye :)

Share:

2 comments:

  1. Durang ker Dirang bro?...apa kes sbenar yea?

    ReplyDelete
  2. aduyai.sorry bro.dirang,bukan durang.aku dah edit entri..aku tak tulis entri pasal dirang ni..dia kena clik dan dibakar sampai jadi abu.info lanjut baca kat sini

    MSTAR-http://mstar.com.my/berita/jenayah/cerita.asp?file=%2F2012%2F3%2F12%2Fmstar_jenayah%2F20120312193559&sec=mstar_jenayah

    KOSMO-http://kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=0312&pub=Kosmo&sec=Terkini&pg=bt_28.htm

    ReplyDelete

loading...

Random Posts

Artikel Terbaru

Baca Juga

loading...