Saturday, 8 April 2017

(4 Gambar) Cara Pelik Orang Di Negara China Bersihkan Jalan Raya

Cara Orang Di Negara China Bersihkan Jalan Raya


Negara China seperti yang kita tahu pada hari ini merupakan antara negara yang mempunyai populasi penduduk terbesar di dunia dan merupakan antara gergasi ekonomi dunia selepas Amerika Syarikat..Walau pun mempunyai kepakaran dalam dunia teknologi, tapi aku rasa orang kat negara China ni lebih suka pada benda-benda yang simple atau mudah berbanding menggunakan alatan yang canggih dan kompleks..

Kalau kat negara lain, diorang ada mesin yang lebih moden untuk membersihkan jalan raya, tapi di negara China, 'mesin' macam ni pun jadi laa.LOL

Cara Orang Di Negara China Bersihkan Jalan Raya

Cara Orang Di Negara China Bersihkan Jalan Raya

Cara Orang Di Negara China Bersihkan Jalan Raya





P/s : Persoalannya..bersih ke ?? habuk lagi beterbangan ada la..menambahkan pencemaran udara.LOL



Share:

0 comments:

Post a Comment

4 Sebab Kenapa FAST AND FURIOUS 8 Kali Ini Lain Dari Yang Lain!

Recommend us on Google!

Blog Archive

Artikel Terbaru

Baca Juga